App App

Gæstenetværk - Facebook Check-In

Gæstenetværk med Facebook Check-in

Står du og mangler et gæstenetværk, så er Facebook check-in det rigtige for dig.


Du har mulighed for en tættere kontakt til dine kunder, og du kan få en mere effektiv markedsføring med Facebook ”check-in”. Se har hvordan:


1. Internetforbindelse

Du skal have en internetforbindelse. Boksen kobles til denne forbindelse. Så kan du tilbyde vi gratis adgang til alle dine kunder, og det sker uden koder.

2. Check-in

For at få adgang til nettet er det nødvendigt med en Facebook-konto, idet der skal foretages et ”check-in” på Facebook. Har kunden ikke en konto, får du en kode, der giver adgang uden om det normale system.

3. Eksponering

Når kunden laver en ”check-in”, bliver det eksponeret over for deres venner, og det har dermed stor betydning for din virksomhed. 70 procent opfatter check-in som en anbefaling, der ofte likes eller anbefales.

4. "Steder i nærheden"

Større aktivitet på din Facebook-side giver større eksponering af din virksomhed, og den vil blive langt mere synlig under fanen ”Steder i nærheden” på Facebook-app-en.

5. Markedsføringkanal

Uden tekniske komponenter laver du din WI-FI-forbindelse om til en kanal for markedsføring. Det hele styres fra ”skyen”, og det er 100 procent passivt og uforpligtende.

Kontakt Os!

Vores Team